Nekategorizirano

Sancho i Greenwood će biti prodani od strane Manchester Uniteda.

Dresovi Za Nogomet

Sancho i Greenwood trenutno su posuđeni Borussiji Dortmundu od strane Manchester Uniteda i Getafea, ali United ne dopušta trajne transfer. Redoslijed prodaje ovih igrača ispred Antonyja, trenera Manchester Uniteda Ten Hag očito ne želi da Antony ode, iako njegovi rezultati nisu impresivni.

Kako bi zadovoljili načelo financijske ravnoteže, Manchester United mora prodati Sanča i Greenwooda kako bi doveli nove igrače, a iznajmljeni igrači su prvi izbor. Trenutno je Greenwood nastupio za Getafe 25 puta, njegovi rezultati su prilično dobri, postigao je 7 golova i imao 5 asistencija. Međutim, Sancho se nakon povratka kući nije istaknuo, nastupio je 7 puta i postigao samo 2 gola, Borussia Dortmund želi dovesti ovog igrača natrag, ali nema dovoljno razloga.

No, izgleda da Tenghage želi zadržati ovog brazilskog igrača Antonyja, što je pomalo teško shvatiti. Antony, koji je doveden iz Ajaxa za veliki novac, u Manchester Unitedu nije opravdao očekivanja, što čini da i Antony i Tenghage imaju poteškoća u izražavanju. Ako je potrebno prikupiti novac, zar ne bi prvo trebalo prodati ovakve igrače bez uspjeha? Navijači i mediji ne razumiju zašto Tenghage i dalje dopušta Antonyju da nogometni dres Manchester United, što je nekako nelogično, ali trener možda ima svoje razloge. Ako Antony nastavi ne pridonositi na terenu i ima neodgovarajući stav, samo je pitanje vremena kada će biti otpušten iz Manchester Uniteda, jer ljubav prema njemu neće pomoći.

Odgovori