Nekategorizirano

Ronaldo ostvario 50 golova u godini, objavio poruku i nestrpljivo očekuje još pogodaka

U nedavnom susretu u Saudijskom Kupu kralja, Ronaldo je postigao gol protiv mlade ekipe Al-Nassr FC, čime je postigao svoj pedeseti gol ove godine i osvojio prvo mjesto na listi najboljih strijelaca! Ovo je osma godina u kojoj je Ronaldo postigao 50 ili više golova u jednoj kalendarskoj godini u svojoj profesionalnoj karijeri.

Nakon utakmice, Ronaldo je objavio poruku slavlja na svojim društvenim mrežama: “Ovo je velika pobjeda, radujem se što sam postigao 50 golova u 2023. godini.” Istovremeno, Ronaldo se zahvalio svojim suigračima i obitelji na podršci te izrazio nadu da će postići još nekoliko golova do kraja ove godine. Ronaldo stvarno pokazuje veliki trud! A i prosinac brzo prolazi!

Ronaldo ima 38 godina ove godine, ali njegova forma i strast prema nogometu još uvijek nisu splasnule. Tijekom ove sezone, Ronaldo je nastupio 28 puta, postigao 26 golova i imao 10 asistencija. Njegove izvanredne izvedbe u klubu i reprezentaciji rezultirale su mnogo golova i asistencija, čime je postao vodeći strijelac na ljestvici. Njegove predstave nikada ne razočaravaju, a navijači i mediji imaju puno povjerenje u ovog igrača u dresu za nogomet Al-Nassr FC.

Doznalo se da će Ronaldo putovati s Al-Nassr FC na utakmicu protiv kineske momčadi, pa se veselimo tome!

Što se tiče 2024. godine koja dolazi, i mi i Ronaldo očekujemo bolje rezultate i nastavak impresivnih predstava. Ronaldoova uspjeh ne bi bio moguć bez podrške navijača i obitelji, i vjerujemo da će Ronaldo nastaviti marljivo trenirati te donositi čast svom klubu i nacionalnoj ekipi!

Related Posts

Odgovori