Nekategorizirano

Naslov: Rashford u niskoj formi, veliki kontrast u odnosu na prethodnu sezonu

U prošloj sezoni, Rashford je ostvario izvanredne rezultate na domaćem terenu. Prema statistikama, postigao je 20 golova na domaćem terenu, zauzevši drugo mesto iza Haalanda, koji je postigao 35 golova. Mnogi navijači s velikim očekivanjima gledali su Rashforda, željni vidjeti sjajne izvedbe. Čak je i Erik ten Hag javno izjavio da Rashford ima potencijal postići 40 golova u sljedećoj sezoni, ali nažalost, stvari su krenule nizbrdo. 

U ovoj sezoni, Rashford nije postigao nijedan gol na svojih 11 domaćih utakmica za Manchester United.Njegova forma na terenu izgleda prilično slabo, što je iznenađujuće za mnoge navijače. Međutim, Rashford je postigao dva gola u 19 utakmica, jedan na gostovanju protiv Arsenala, a drugi na gostovanju protiv Evertona. U usporedbi s uzbudljivim rezultatima prethodne sezone, Rashford se i dalje bori s niskom formom u ovoj sezoni.

 Alan Shearer u svom osobnom kolumnu sugerira da se Rashford možda suočava s nesuglasicama s trenerima ili suigračima, ali izgleda vrlo izgubljeno. 

Navijači neće zaboraviti sjajne nastupe Rashforda u prošlosti te se nadaju da će brzo povratiti formu i postizati golove za Manchester United. Svi se nadaju da će Rashford i Manchester United ponovno zasjati u engleskoj Premier ligi.

Odgovori