Nekategorizirano

Liverpool je klub s najprodavanijim dresovima u Premier ligi

Dresovi Za Nogomet

UEFA je statistički prikupila ukupne prihode od prodaje Dresovi Za Nogomet i pribora europskih klupskih sezona 22-23. Liverpool je postao najprodavaniji klub u Premier ligi, s prihodom od 132 milijuna eura, nadmašujući popularne klubove poput Manchester Uniteda, iako Liverpool nije ostvario značajne uspjehe u sezoni 22-23, te nije sudjelovao ni u Ligi prvaka. Ove sezone Liverpool se jako trudi, vodeći na vrhu Premier lige, i ujedno opravdava očekivanja osvajanjem titule u Liga kupu, ulaskom u peto kolo FA kupa.

Drugo mjesto po prihodima od prodaje dresova u Premier ligi zauzima Manchester United. Kao jedan od vodećih klubova Premier lige, Manchester United unatoč prosječnoj sezoni ipak je jedan od najuspješnijih engleskih klubova. Moramo priznati da je Manchester United već na nizbrdici, s obzirom na to da već mnogo godina nije osvojio Premier ligu. Cristiano Ronaldo je nekoć igrao za Manchester United, i upravo su dresovi s njegovim brojem bili najprodavaniji u Manchester Unitedu, ali Cristiano Ronaldo je već napustio Manchester United 2022. godine, od tada prodaja dresova s Ronaldovim brojem i dresova Manchester Uniteda počela je opadati, teško se vraćajući na vrhunac.

Treće mjesto po prihodima od prodaje dresova zauzima Arsenal. Iako Arsenal često razočarava u utakmicama, ipak je nezaobilazan klub. Ovaj engleski tim ima mnogo popularnih igrača, dresovi kao što su Saka, Edegard, i Laca, cilj su potrošača.

Ako kupujete dres, koji biste klub odabrali? Nogometni Dres Liverpoola najbolje se prodaju, a klub također ima snažnu snagu, pa nošenje takvog dresa na terenu bit će vrlo uzbudljivo.

Related Posts

Odgovori